UNBUIL(T/D)  - Robbert van der horst
Radio Waterruis -  Noortje Sanders 
Zaterdag 4 juli 2020 om 14.30 en 16.00 uur presentatie van werk gemaakt tijdens residency bij Metaalkathedraal Utrecht als onderdeel van de Waterschool Utrecht.  Met inleiding door Rianne Makkink, curator van Waterschool Utrecht.  
Adres Rijksstraatweg 20 Utrecht
In Juni is Robbert van der Horst gestart met een residency bij de Metaalkathedraal Utrecht. De titel van zijn project is UNBUIL(T/D). Met de titel van zijn project verwijst Robbert van der Horst naar unbuilt architecture waarin de utopie en de droom centraal staan. Tegelijk is to unbuild het verdwijnen van het bestaande bouwwerk door sloop of verval. Een project door de Waterschool Utrecht over dat wat (nog) niet is en dat wat weer oplost. Er is niet zoiets als lege ruimte.
-------------------------------------------------
Creating Hemelblad for ZOUT , a project of Radiobaken. Here you see Dennis van Tilburg working on his soundscape in my workshop.
please check radiobaken for more info ( dutch) 
We werken aan een hemelblad voor stoomgemaal Arkemheen Nijkerk. Onderdeel van het project ZOUT van Radiobaken, in samenwerking met Dennis van Tilburg en Job Kuhlkamp.  Dat is onderdeel van het Erfgoedfestival. 
----------------------------------
Feel invited to attend my one-lecture at Arcam / Academy of Architecture
 21 september 2017 -  20.00 Amsterdam 
more info and tickets :    here
Photo Ted Timmons
----------------------------------------
may 2016 - Stop-motion study  for a volatile performative architecture  at Rood|Noot Utrecht 2016
---------------------------------------
Nov 2016 - KANSel is a mobile pulpit for presentations on waste and circularity. It was made at  Metaal Kathedraal Utrecht ( NL) using found materials like the roof of an old camper. Lamps are made of plastic beer-containers.  With solar panel and battery back. 
Photo Ted Timmons
Back to Top